Burgemeester van Utrecht brengt bezoek aan TWO Sint Maarten

Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht en voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), bezocht onlangs het kantoor van de Tijdelijke Werkorganisatie (TWO) op Sint Maarten. Zij werd vergezeld door Pieter Jeroense (directeur VNG International), Mathijs Kuppen (Projectmanager) en Mathijs Peter (Internationale Betrekkingen).

Bezoek Burgemeester Utrecht en voorzitter VNG aan TWO

Van Links naar rechts: Mathijs Kuppen, Pieter Jeroense, Sharon Dijksma, Leona Romeo en Tjandra Lake

Vertegenwoordigers van de TWO, Leona Romeo en Tjandra Lake, presenteerden een overzicht van de acht thema’s uit het Landspakket en de verschillende projecten die momenteel worden uitgevoerd of worden opgestart. VNG is op meerdere terreinen binnen de Landspakketten betrokken.

VNG heeft los van de Landspakketten ook een samenwerkingsverband met de overheid van Sint Maarten. Het bezoek aan het Land was om te onderzoeken hoe deze verder uit te breiden.