Bezoek Ministerraad Sint Maarten aan TWO

Op vrijdag 17 mei had de TWO een zeer productieve bijeenkomst met de nieuwe Ministerraad. De Raad werd vertegenwoordigd door premier Dr. Luc Mercelina en de ministers Veronica Jansen-Webster (VSA), Marinka Gumbs (Financiën), Grisha Heyliger-Marten (TEATT). Ook gevolmachtigd minister Patrice Gumbs en vice-gevolmachtigd minister Gracita Arrindell waren aanwezig. Ook collega's van de Vertegenwoordiger van Nederland waren aanwezig.

Bezoek Raad van Ministers aan de TWO

Het was een informele lunchbijeenkomst waarbij de TWO de gelegenheid kreeg om toe te lichten hoe zij Sint Maarten verder kunnen helpen met de initiatieven uit de Landenpakketten. Bovendien zei de premier dat hij uitkijkt naar een voortgezette professionele werkrelatie met de TWO voor de vooruitgang van Sint Maarten.